για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Κλείσιμο
Τηλ. παραγγελιών 2310 280766
Δευτέρα - Παρασκευή: 9 πμ - 5 μμ

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Προτεινόμενα προϊόντα

  1. SOBiO étic Αντιγηραντική-Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας 50 ml

    Πραγματικά αποτελέσματα αντιγήρανσης καθώς μάχεται τις ρυτίδες ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος.
    ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ : το δέρμα ενυδατώνεται έντονα ενω οι ρυτίδες εξομαλύνονται. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ : οι ρυτίδες μειώνονται. Το δέρμα είναι πιο τονωμένο και ελαστικό. Περισσότερα
  2. LiftArgan Divinissime Immortelle- Έλαιο Ελίχρυσου Anti age global 50 ml

    Helichrysum de Dunes: το πανίσχυρο λουλούδι που σταματά τον χρόνο. Mε αναγγενησιακές ιδιότητες και αντιοξειδωτική δράση.
    Περιέχει ένα πατενταρισμένο συνδυασμό αντιοξειδωτικών συστατικών από το φυτό Ελίχρυσο για συνολική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα σε
    γέμισμα ρυτίδων και σύσφιξη. Περισσότερα
  3. Όλυμπος βαλσαμέλαιο - σπαθόλαδο 100 ml

    Εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία για πόνους ρευματικούς, πόνους αρθρώσεων την υδρωπικία. Επουλώνει κάθε είδους πληγές και χτυπήματα.
    Η καταπραϋντική δράση του σπαθόλαδου και η πλούσια συγκέντρωση αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών ανακουφίζουν από τον μυϊκό πόνο, ενώ επουλώνει κάθε είδους πληγές Περισσότερα
  4. Naturado Σαμπουάν/Αφρόλουτρο Xλωροφύλλη-Μέντα 1LT ή 1000 ml

    Ιδιαίτερα τονωτικό ζελ καθαρισμού για το σώμα και τα μαλλιά με χλωροφύλλη, λεμόνι και μέντα
    Ο πλούσιος αφρός του και το ιδιαίτερο άρωμα του φρεσκάρουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Ιδανικό για λεπτά και άτονα μαλλιά και προβληματικές επιδερμίδες. Περισσότερα
  5. Όλυμπος βάμμα εχινάκειας (Echinacea angustifolia) 30 ml

    Το ελιξίριο για την άμυνα του οργανισμού.
    Eνισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και θωρακίζει τον οργανισμό έναντι της γρίπης, του κρυολογήματος, και των αναπνευστικών προβλημάτων. Έχει επουλωτική δράση σε πληγές, άφθες στόματος. Περισσότερα

Προσφορές του μήνα

Proroyal bio 100 εκχύλισμα Πρόπολης 15 mlProroyal Forme Kid 10 αμπ x 10 mlΌλυμπος βάμμα πρόπολης 30 mlPhytoceutic Acerola Άγρια 2000 mg/ 15 x 2μασώμενες ταμπλέτεςΌλυμπος βιολογικό Αιθέριο έλαιο ρίγανης σε μορφή κάψουλας.Όλυμπος βάμμα εχινάκειας (Echinacea angustifolia) 30 ml

Φτιάξτε λάδι με πέταλα τριαντάφυλλου, για πρόσωπο και σώμα!

ladi-me-petala-triantafilloy

Το τριαντάφυλλο είναι γνωστό από την αρχαιότητα και είναι ένα από το ωραιότερα ευωδιαστά λουλούδια. Από αυτό παίρνουμε το εξαιρετικό αιθέριο έλαιο και το λάδι τριαντάφυλλου.
Ο Διοσκουρίδης λέγει ότι οι αρχαίοι αποκτούσαν ένα σκεύασμα μυρωδάτο βάζοντας να μουσκέψουν τριαντάφυλλο μέσα σε λάδι ελιάς.
Το λάδι τριαντάφυλλου είναι ένα αρωματικό πλούσιο φυτικό λάδι και μπορεί να φτιαχτεί από τον καθένα, όπως έκαναν κ οι αρχαίοι, βαπτίζοντας δηλ τα πέταλα του τριαντάφυλλου σε ένα φυτικό λάδι. Αν δεν έχετε ανθισμένες τριανταφυλλιές, πουλάνε στα μπαχαροπωλεία αποξηραμένα μπουμπούκια τριαντάφυλλου για ρόφημα. Επίσης για περισσότερο άρωμα θα πρέπει να προτιμήσετε ένα άοσμο, ελαφρύ λάδι και όχι ελαιόλαδο.
Το λάδι αυτό χρησιμοποιείται σκέτο ή σε κρέμες από όλους τους τύπους του δέρματος για την αναδόμηση της επιδερμίδας (ενυδάτωση, θρέψη, τόνωση ρυτίδες, κοκκινίλες ή ακόμη και για παιδικό έκζεμα) αλλά και για τη μεταξένια υφή που δίνει στην επιδερμίδα.

Δεν πρέπει να το συγχέετε με το αιθέριο. Για να γίνει μια μόνο σταγόνα αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου, χρειάζονται περίπου 30 ροδοπέταλα, για αυτό το λόγο είναι είναι από το ακριβότερα αιθέρια, 1 ml μη αραιωμένο αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο κοστίζει γύρω στα 20 - 25 Ε.

Φυσικοί τρόποι για να προστατευτούμε από τα τσιμπήματα των κουνουπιών

kounoupia.

Αυτό το καλοκαίρι ξεχνάμε το «φιδάκι» και απωθούμε τα κουνούπια με φυσικούς και αποτελεσματικούς τρόπους.

Είναι οι πιο ανεπιθύμητοι καλοκαιρινοί επισκέπτες, καθώς μας αναγκάζουν να φοράμε μακριά μανίκια, παντελόνια, ακόμη και κάλτσες για να τους αποφύγουμε. Ο λόγος φυσικά για τα κουνούπια, τα οποία πλέον πολλαπλασιάζονται ταχύτατα εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών και της αύξησης της θερμοκρασίας. Το Vita, με τη βοήθεια της αρωματοθεραπεύτριας κ. Πόπης Κανά, προτείνει τρόπους να προστατευτούμε από τα τσιμπήματά τους με φυσικούς τρόπους, κυρίως με τη σωστή επιλογή και χρήση των αιθέριων ελαίων. Εφαρμόζοντας τις οδηγίες που ακολουθούν, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε πολλαπλό όφελος, μια και θα απαλλαχθούμε από τα κουνούπια, αλλά και από τα περισσότερα ενοχλητικά έντομα, όπως οι μύγες και οι σκνίπες.

Ylang-ylang, το απαλό και αισθησιακό αιθέριο έλαιο!

ylang

Το απαλό και αισθησιακό του άρωμα είναι βεντέτα της αρωματοποιίας και της αρωματολογίας αλλά οι πολυάριθμες ιδιότητες του το καθιστούν απαραίτητο στην αρωματοθεραπεία και σε μασάζ για θεραπεία της κατάθλιψης, την εξάντληση, τις μυϊκές κράμπες ή το στρες.

Οι μαγικές αρετές του αιθερίου ελαίου ylang-ylang εξηγούνται από τη βιοχημική του σύνθεση, εξαιρετικά περίπλοκη, και είναι προϊόν πολύωρης και ιδιόμορφης απόσταξης.

Αιθέριο έλαιο πορτοκάλι για τόνωση του δέρματος!

orange2.

Το αιθέριο έλαιο της φλούδας, των ανθών και των φύλλων χρησιμοποιείται στην αρωματοποία, στη ζαχαροπλαστική αλλά και στην κοσμετολογία. Τα θρεπτικά στοιχεία του πορτοκαλιού όπως και τα πολύτιμα οξέα που περιέχει το κάνουν να έχει εξέχουσα θέση στην παρασκευή φυσικών καλλυντικών.

Ιδιότητες για την επιδερμίδα

Έλαιο jojoba: Tο ενυδατικό και μαλακτικό έλαιο που θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα.

golden-oil2.

Στην κοσμητολογία το λάδι jojoba έχει πολλές και ευρείες εφαρμογές, με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Ως εξαιρετικά ενυδατικό, το λάδι jojoba είναι ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα.

Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση, ενώ συνιστάται η συνδυαστική χρήση του με κάποιο άλλο λάδι, μιας και το λάδι jojoba απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν διευκολύνει το «γλίστρημα» των χεριών. Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφέρουμε ότι το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.

Έλαιο Νυχτολούλουδο, πολύτιμο για τα μαλλιά και το δέρμα!

nixtolouloudo

Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι ένα φυτό που βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και διάφορα άλλα μέρη του νότιου ημισφαιρίου. Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι πολύ ευεργετικό για την υγεία αλλά και την ομορφιά!

Φτιάξε peeling με τριαντάφυλλα και άνθη λεβάντας

peeling

Οι κούρες ομορφιάς με τριαντάφυλλα ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Όπως αναφέρει ο Όμηρος, η Αφροδίτη χρησιμοποίησε το λάδι του ρόδου, «το έλαιο της αθανασίας», για να αρωματίσει το σώμα του Έκτορα.

Προκειμένου να μη χάσουν ούτε σταγόνα από αυτό το πολύτιμο απόσταγμα, έστυβαν τα πέταλα μέσα σε λινό ύφασμα. Το τριαντάφυλλο διαθέτει ισχυρές ιδιότητες που βοηθούν στη «μάχη» κατά της γήρανσης και είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες.

Peeling για Κανονικά Δέρματα

Καροτέλαιο:'Ενα λάδι για τη περιποίηση - ανάπτυξη των μαλλιών και την επούλωση του δέρματος

karotelaio

Το καρότο είναι γνωστό από την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν τα καρότα, όχι μόνο για το μαγείρεμα αλλά και ως φαρμακευτικά φυτά.
Η ρίζα των καρότων είναι το βρώσιμο μέρος του φυτού και περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκό, ψευδάργυρο, προ-βιταμίνη Α, βιταμίνη Β, C και καροτίνη, που είναι η χρωστική ουσία η οποία ευθύνεται για την χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα του καρότου.
Το καροτέλαιο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, σαπωνοποιία, σε κρέμες μαυρίσματος, σε αντιγηραντικά προϊόντα, στην περιποίηση και ανάπτυξη των μαλλιών, στην επούλωση πληγών γιατί απαλύνει το δέρμα, ειδικά στην περίπτωση εγκαύματος κτλ.

Αμυγδαλέλαιο: Απλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το ευεργετικό έλαιο στα μαλλιά και το δέρμα!

almond-oil.

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει το αμυγδαλέλαιο ως κύριο συστατικό των φυσικών συνταγών, που σας προτείνουμε από αυτή εδώ τη στήλη. Το θαυματουργό αυτό έλαιο, εκτός από τη μαγειρική του χρήση, χάρη στις βιταμίνες και στα ιχνοστοιχεία που περιέχει, καθίσταται ιδιαίτερα ευεργετικό για τα μαλλιά και την επιδερμίδα.

Δείτε 4 απίστευτες, beauty χρήσεις του και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε, μιας και εκτός από φυσική είναι και ανέξοδη λύση

Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Online χρήστες

Έχουμε 33 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.