για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Αρχική arrow Άρθρα από την επικαιρότητα - προτάσεις υγείας και ομορφιάς από την φύση

Πως να χρησιμοποιήσετε το σταφυλοκουκουτσέλαιο για να έχετε νεανικό και σφριγηλό δέρμα!


Το σταφυλοκουκουτσέλαιο προέρχεται από τη συμπίεση των σπόρων του σταφυλιού. Είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Αυτές οι ιδιότητες, μαζί με τις υψηλές ποσότητες λιπαρών οξέων, ωμέγα-6 και βιταμίνης Ε που περιέχονται στο σταφυλοκουκουτσέλαιο, το καθιστούν μοναδικό για το δέρμα.

Έχει υψηλή αξία στη βιομηχανία καλλυντικών. Μπορεί να προστεθεί στα καλλυντικά ή να χρησιμοποιηθεί απευθείας για να εξομαλύνει και να μαλακώσει το δέρμα σας. Περιέχει υψηλότερο ποσοστό λινολεϊκού οξέος από πολλά άλλα έλαια βάσης. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το ξύρισμα και για την ανάπτυξη και υγεία των μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα απίστευτα οφέλη που έχει το έλαιο του μαύρου κύμινου για την υγεία και την ομορφιά!