για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Αρχική arrow Άρθρα από την επικαιρότητα - προτάσεις υγείας και ομορφιάς από την φύση

10 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας στην καθημερινή σας φροντίδα!


beauty-uses-of-coconut-oil

Το λάδι καρύδας είναι ένα υπέροχο φυσικό προϊόν που μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε στην καθημερινή φροντίδα της ομορφιάς σας με πολλούς τρόπους.
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, δεν είναι απλά αποτελεσματικό για την ενυδάτωση του δέρματος, αλλά αυξάνει και την ελαστικότητά του, γεγονός που αποδεικνύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν αντιγήρανσης. Το έλαιο καρύδας περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από πολλές βλάβες, όπως από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και έτσι μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή.

Η λέξη "λάδι" είναι λίγο παραπλανητική, καθώς αυτό το "λάδι" είναι στην πραγματικότητα στερεό μέχρι να φτάσει περίπου τη θερμοκρασία του σώματος.

Τρόποι χρήσης:

Διαβάστε περισσότερα...

Υπέροχες συνταγές με αιθέρια έλαια για ανοιξιάτικη αρωματοθεραπεία!

spring-essential-oils

Η ώρα άλλαξε, η Άνοιξη είναι σχεδόν εδώ! Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τον χειμωνιάτικο καιρό, να αναζητήσουμε πιο ζεστούς ρυθμούς, ηλιοφάνεια και ανθισμένα λουλούδια. Η άνοιξη ενεργοποιείται και μπορεί να βελτιώσει άμεσα τη διάθεσή μας.

Ας πειραματιστούμε με ανοιξιάτικα αρώματα από υπέροχα αιθέρια έλαια σε συσκευή καύσης που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό μας!

Διαβάστε περισσότερα...

Μειώστε το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες με αιθέριο έλαιο αγιόκλημα!

agioklima2

Το αιθέριο έλαιο αγιόκλημα προέρχεται από τα φωτεινά πορτοκαλί άνθη του φυτού και χρησιμοποιείται για περισσότερο από 1.400 χρόνια στις παραδοσιακές ιατρικές πρακτικές της Κίνας. Έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό μετά την ανακάλυψη των δραστικών ενώσεων, των αντιοξειδωτικών και των πτητικών οξέων.

Οι χρήσεις αυτού του αιθέριου ελαίου εκτείνονται πέρα από την τοπική χρήση ή την εισπνοή και περιλαμβάνουν καλλυντικά και προϊόντα μπάνιου, καθώς και λάδια μασάζ και απολεπιστικά. Τα εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία τα χρωστά στην υψηλή περιεκτικότητα κβερκετίνης, βιταμίνης C, καλίου και άλλων κρίσιμων θρεπτικών ουσιών, καθώς και πολλών άλλων αντιοξειδωτικών.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά, έχει συνδεθεί με τη μείωση της εμφάνισης του οξειδωτικού στρες και τη μείωση των επιπέδων των ελεύθερων ριζών στο σώμα.

Οφέλη και τρόποι χρήσης για το αιθέριο έλαιο αγιόκλημα:

Διαβάστε περισσότερα...

Φουντουκέλαιο, το γεμάτο αντιοξειδωτικά λάδι που εξουδετερώνει την ακμή!

hazel-nut-oil

Το φουντουκέλαιο είναι γνωστό για τις στυπτικές του ιδιότητες. Τα στυπτικά έλαια συμβάλλουν στην καταπολέμιση της ακμής και συρρικνώνουν τους ανοιχτούς πόρους. Έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και καταπολεμά τα βακτήρια της ακμής.


Διαβάστε περισσότερα...

Αιθέριο έλαιο βανίλιας, το αφροδισιακό άρωμα της χαλάρωσης και της ευεξίας!

vanilla-essential

Το αιθέριο έλαιο της βανίλιας είναι κάτι περισσότερο από ένα συστατικό σε αρτοσκευάσματα ή σε προϊόντα μπάνιου. Έχει επίσης αφροδισιακές ιδιότητες, προάγει την ηρεμία και πολλά άλλα εκπληκτικά οφέλη που ποτέ δεν θα σκεφτήκατε. Ας τα γνωρίσουμε!

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 19 - 27 από 275
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Online χρήστες

Έχουμε 71 επισκέπτες και 1 μέλος σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.