για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Αρχική arrow Ηλεκτρονικό κατάστημα

Το καλάθι μου

Το καλάθι μου Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αρχική » περιποίηση προσώπου » καθαρισμός προσώπου » γαλακτώματα, κρέμες, gel, λοσιόν, αφροί » SO’BiO étic Aloe Vera ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/καταπραϋντική δράση 150 ml

SO’BiO étic Aloe Vera ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/καταπραϋντική δράση 150 ml

Κωδικός προϊόντος: SB584
image 1
Για την Ευαίσθητη και Αντιδραστική επιδερμίδα. Κατευναστικός αφρός καθαρισμού χωρίς σαπούνι ή θειικά άλατα. Εμπλουτισμένος με καθαρό χυμό Αλόης.

Για την Ευαίσθητη και Αντιδραστική επιδερμίδα. Ο καθαρισμός του ευαίσθητου δέρματος αποτελούσε πάντοτε πηγή δυσφορίας. Η SOBiO étic® δημιούργησε έναν κατευναστικό αφρό καθαρισμού χωρίς σαπούνι ή θειικά άλατα. Εμπλουτισμένος με καθαρό χυμό Αλόης, καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ προφυλάσσοντας από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Περιέχει Bisabolol και Ροδόνερο, συστατικά που ηρεμούν και μαλακώνουν το δέρμα. Η αέρινη υφή του αφρού, σε επαφή με την επιδερμίδα, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα και ο καθαρισμός πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή. Εγγυάται την άμεση ανακούφιση ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. étic +: Η αλόη που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της σειράς So bio Aloe Vera προέρχεται απο την Λατινική Αμερική , συλλέγεται με το χέρι ενω διακινείται μέσω της διαδικασίας του δικαίου εμπορίου FAIR TRADE Το δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο είναι μια πραγματική πρόταση για την καταπολέμηση της φτώχειας ενώ συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας των τοπικών παραγωγών. Η So Bio étic αποτελεί ενεργό μέλος της οργάνωσης 1% για τον Πλανήτη και δεσμεύεται να προσφέρει ετησίως 1% των καθαρών εσόδων της σε περιβαλλοντικές οργανώσεις. INGRÉDIENTS : Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water*, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Bisabolol, Lactic acid, Lactic acid. 99 % του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. 11% του συνόλου των συστατικών είναι βιολογικής καλλιέργειας. Paraben free. Ether Glycol, PEG, EDTA free. GMO free. No Soduim lauryl sulfate. No petrochemical compounds. No animal by-product. Not use colouring agents. Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση. 100% natural fragrance. *Οργανικής καλλιέργειας πιστοποιημένο από τη Ecocert Greenlife διαθέσιμο στην διεύθυνση : www.cosmetiques.ecocert.com.
 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος SB584
Κατασκευαστής So Bio
Διαθέσιμη ποσότητα 10
Βάρος 0.25 kgr
Προβολές 2218
Ημερομηνία Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017
Τιμή 13.29
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24.00% (2.57 €)

Επιλογές

Ποσότητα
 
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Αναζήτηση λέξης
Κατηγορία
Μέγιστη τιμή EUR

Online χρήστες

Έχουμε 32 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2024 Elxis.org. All rights reserved.