για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Αρχική arrow Ηλεκτρονικό κατάστημα

Το καλάθι μου

Το καλάθι μου Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αρχική » αιθέρια έλαια, έλαια βάσης, ανθόνερα » φυτικά έλαια » Όλυμπος φυτικό έλαιο ιπποφαούς 100 ml

Όλυμπος φυτικό έλαιο ιπποφαούς 100 ml

Κωδικός προϊόντος: OL00137
image 1
Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ιδανικό για συνεχή έκθεση στον ήλιο, εξαιρετικό μαλακτικό - επουλωτικό για την επιδερμίδα. Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα 190 ενεργά συστατικά που περιέχει το φυτό προκαλούν θαυμασμό. Το Ιπποφαές είναι μία φυτική φαρμακαποθήκη καθώς περιέχει βιταμίνες A, B1, B2, C, E και Κ. Περιέχει ακόμη βήτα-καροτένιο (το πιο πλούσιο), φλαβονοειδή (isorhamnetin, quercetin glycosides, kaempferol), φολικό οξύ, οργανικά οξέα (quinic acid, malic acid), ολεϊκά οξέα (omega-3, omega-6, omega-7, omega-9) και μεταλλικά στοιχεία (Νάτριο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Σελήνιο).

Αναλυτικότερα τα οφέλη για την υγεία και ομορφιά από τη χρήση του ελαίου ιπποφαούς:
1. Αποτελεί ανώτερη πηγή των ωμέγα-7 λιπαρών οξέων.
Το έλαιο Ιπποφαούς περιέχει ένα ειδικό είδος των ωμέγα-7 λιπαρώνοξέων, γνωστό ως παλμιτελαϊκό οξύ το οποίο προσφέρει μερικά μοναδικά και εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία. Τα πιο σημαντικά από αυτά τα οφέλη αποτελούν η μείωση του κινδύνου πολλών κρίσιμων ασθενειών όπως οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης και ο καρκίνος.

2. Προστατεύει το συκώτι και το πάγκρεας.
Περιέχει περίπου 60 διαφορετικές ενώσεις αντιοξειδωτικών που μπορούν να αποκρούσουν διάφορες ασθένειες. Ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα είναι η ικανότητα του ελάιου να προστατεύει το συκώτι από βλάβες που οφείλονται σε μια συγκεκριμένη ομάδα των τοξινών που ονομάζεται αφλατοξίνες τα οποία παράγονται από ορισμένα είδη μυκήτων που είναι γνωστό ότι μολύνουν τις καλλιέργειες.

3. Βελτιώνει τη καρδιαγγειακή υγεία.
Εκτός από τις αντι-φλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το έλαιο έχει επίσης θετική επίδραση στην εξισορρόπηση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Και οι τρεις αυτές ιδιότητες καθιστούν το έλαιο Ιπποφαούς ένα τέλειο συμπλήρωμα για την καρδιαγγειακή υγεία.

4.Προωθεί την πεπτική Υγεία.
Χαρη στο Ωμέγα-7 παλμιτελαϊκό οξύ, το έλαιο Ιπποφαούς (περίπου 40% της σύνθεσης του ελαίου) έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τόσο την υγεία και τη καλή λειτουργία του πεπτικού με την πρόληψη ή τη βελτίωση δύο πολύ κοινών ασθενειών,τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και τα γαστρικά έλκη.

5. Υποστηρίζει την εξισορρόπηση των ορμονών.
Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται ειδικούς συνδυασμούςλιπαρών οξέων προκειμένου να συνθέσει σωστά τις ορμόνες.
Συγκεκριμένα, τα ωμέγα-7 απαραίτητα λιπαρά οξέα στο έλαιο ιπποφαούς έχουν αποδειχθεί ότι επηρεάζουν τις ορμόνες οι οποίες ελέγχουν την αποθήκευση λίπους. Αν αγωνίζεστε με το βάρος σας, μπορεί να βοηθήσει με το λίπος γύρω από τους μηρούς, γλουτούς και τη μέση σας, αναστέλλοντας ορμονικές δραστηριότητες που δίνουν εντολή στο σώμα να αποθηκεύει το λίπος.

6. Μειώνει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.
Επίσης λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ωμέγα-7 παλμιτελαϊκό οξύ, τοέλαιο ιπποφαούς βοηθά την ανακούφιση των συμπτωμάτων που συνήθως βιώνουν οι εμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Ενισχύει την κυτταρική δομή των κυττάρων του δέρματος, μειώνει την ξηρότητα και συμβάλλει στη διατήρηση της λείας υφής της επιδερμίδας.

7. Θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε όλο το σώμα.
Χάρη στη μοναδική του σύνθεση από λιπαρά οξέα, αμινοξέα, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, το λάδι Ιπποφαούς κάνει θαύματα στη βελτίωση της υγείας του δέρματος. Αν πάσχετε από χρόνιες δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, η ψωρίαση ή ροδόχροςυ ακμή, το λάδι Ιπποφαούς μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και της ερυθρότητας.
Για τους ανθρώπους με πολύ ξηρό δέρμα ή για εκείνους που εχουν πιτυρίδα, το λάδι Ιπποφαούς μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντάς σας βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνοντας την αντοχή του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο.

Χάρη στη σύνθεσή του ενισχύει τη φυσική ανάπλαση του δέρματος αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία.
Αναζωογονεί και ενυδατώνει τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα και η φυσική ισορροπία της επιδερμίδας επανέρχεται γρήγορα με αποτέλεσμα να δείχνει πιο λαμπερή και ξεκούραστη μετά από κάθε χρήση.
Το δέρμα αποκτά νέα ζωντάνια, φαίνεται ανανεωμένο και αισθητά πιο λείο. Είναι ιδανικό στο να «ενισχύει» άλλα λάδια βάσης και ταιριάζει ιδανικά να αναμιχθεί με λάδι καμέλιας ή λάδι καρύδας.
Επειδή πιθανόν σε πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες (αν χρησιμοποιηθεί σκέτο) να προκαλέσει προσωρινό αποχρωματισμό, συνιστούμε να το αραιώνεται με κάποιο άλλο λάδι βάσης.

Αλλά ακόμα κι αν έχετε ωραίο δέρμα, η καθημερινή θεραπεία με λάδι ιπποφαούς θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα τα οποία θα σας βοηθήσουννα το διατηρήσετε υγιές και λαμπερό.

8. Αντιστρέφει και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης
Γεμάτο από θρεπτικά συστατικά που προάγουντην κυτταρική αναγέννηση, όταν χρησιμοποιείται καθημερινά, ενισχύει σταδιακά το δέρμα σας και επαναφέρει τη νεανική ελαστικότητά του, αποτρέποντας το πρόωρα σημάδια της γήρανσης.
Αν έχετε ήδη λεπτές γραμμές και ρυτίδες, η καθημερινή χρήση του ελαίου ιπποφαούς θα εξομαλύνει και σε ορισμένες περιπτώσεις να εξαλείψει τελείως αυτά τα ανεπιθύμητα σημάδια.

9. Προλαμβάνει και θεραπεύει την ακμή.
Το έλαιο του ιπποφαούς είναι ένα ισχυρό αντι-φλεγμονώδες, καθιστώντας το ιδανικό για την θεραπεία και την πρόληψη της ακμής. Επίσης,καθώς αποτελεί ένα φυσικό αντιβακτηριακό, η καθημερινή του χρήση συμβάλλει στον καθαρισμό των πόρων από τα μικρόβια.

Επιπλέον, το έλαιο ιπποφαούς μπορεί να θεραπεύσει το δέρμα που έχει πληγεί από την ακμή, να προλάβει τις ουλές, ακόμα και σβήσει τις υπάρχουσες ουλές, ενθαρρύνοντας την αναγέννηση των υγιών κυττάρων του δέρματος.
 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος OL00137
Κατασκευαστής Έλαια Όλυμπος
Διαθέσιμη ποσότητα 11
Βάρος 0.20 kgr
Προβολές 2111
Ημερομηνία Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016
Τιμή 8.51
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24.00% (1.65 €)

Επιλογές

Ποσότητα
 
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Αναζήτηση λέξης
Κατηγορία
Μέγιστη τιμή EUR

Online χρήστες

Έχουμε 27 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2024 Elxis.org. All rights reserved.