12 - 30 Αυγούστου κλείνουμε για διακοπές!
Προγραμματίστε έγκαιρα τις αγορές σας! Η Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 είναι η τελευταία μέρα που αποστέλλονται παραγγελίες.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Κλείσιμο
Τηλ. παραγγελιών 2310 280766
Δευτέρα - Παρασκευή: 9 πμ - 5 μμ

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Προτεινόμενα προϊόντα

  1. Dr. Katsos βοτανικό μείγμα για αδυνάτισμα, 80 γρ

    Ρόφημα που προσφέρει έντονη λιποδιαλυτική δράση, αύξηση του μεταβολισμού, ελαφρά διουρητικότητα και νευρική ηρεμία.
    Προσφέρει: α) αύξηση καύσης του περιφερειακού λίπους. β) αναστολή της κατακράτησης υγρών. γ) ψυχική ηρεμία που ελαττώνει τη λαιμαργία και. δ) συνολική ελάττωση του σωματικού βάρους. Περισσότερα
  2. Geomar λάσπη ωκεανού για καταπολέμηση κυτταρίτιδας 500 ml

    Λάσπη Ωκεανού - Αντικυτταριτιδική φόρμουλα με πράσινο άργιλο
    Λάσπη Ωκεανού - Αντικυτταριτιδική φόρμουλα με πράσινο άργιλο, καολίνη, φύκια ωκεανού, ιχνοστοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, ιπποκάστανο, καφεΐνης, centella asiatica, ivy marina και αιθέρια έλαια. Περισσότερα
  3. Όλυμπος έλαιο centella 100 ml

    Ενισχύει το κολλαγόνο και τους συνδετικούς ιστούς του δέρματος. Για κυτταρίτιδα και ραγάδες.
    Το λάδι της σεντέλας είναι ένα σημαντικό συστατικό για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, την ανανέωση της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση των ραγάδων. Περισσότερα
  4. Naturado REAL MONOÏ® from TAHITI με άρωμα TIARE 150 ml spray

    Ένα πολύτιμο αρωματικό έλαιο που παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Γαλλική Πολυνησία, με διύλιση φρέσκων λουλουδιών Ταϊτινής γαρδένιας (tiare) σε έλαιο καρύδας.
    Ενα εξαιρετικά αγνό και αναντικατάστατο έλαιο Ομορφιάς που αναμφίβολα αξίζει την ονομασία ΠΟΠ (προστατευόμενη ονομασία προέλευσης), που του έχει απονεμηθεί. Περισσότερα
  5. Acorelle κρέμα μείωσης τριχοφυίας για το σώμα 75 ml

    Ιδανική για όλες τις περιοχές του σώματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες όπως είναι το μπικίνι και η περιοχή των μηρών
    Αποτέλεσμα: Επιβράδυνση της επανεμφάνισης της τρίχας, ορατή μείωση της πυκνότητας της τριχοφυΐας(λιγότερες, πιο λεπτές και πιο απαλές τρίχες, βελτίωση της ποιότητας του δέρματος Περισσότερα

Προσφορές του μήνα

Όλυμπος λάδι καταπολέμησης της κυτταρίτιδας 100 mlΌλυμπος έλαιο centella 100 mlΌλυμπος φυτικό έλαιο από κισσό 100 mlΌλυμπος φυτικό έλαιο φυκιών (Fucus Vesiculosus) 100 mlΌλυμπος φυτικό έλαιο σημύδας 100 mlGeomar λάσπη ωκεανού για καταπολέμηση κυτταρίτιδας 500 ml

Βερικοκέλαιο για ακμή, έκζεμα, πιτυρίδα και αντιμετωπίσετε τα προβήματα της ομορφιάς!

apricot-oil2

Το έλαιο από τον πυρήνα του βερίκοκου είναι ένα ελαφρύ και «ξηρό» έλαιο. Αν το χρησιμοποιήσετε, θα παρατηρήσετε ότι απορροφάται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τη σύσφιξη και τόνωση του δέρματος.

Δεν είναι όμως απλά χρήσιμα για τη διατήρηση της ομαλής και λαμπερής εμφάνισης του δέρματος. Βοηθά επίσης στη θεραπεία ορισμένων δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα, ο κνησμός, η ψωρίαση, η ακμή και πολλές άλλες δερματικές ερεθιστικές παθήσεις.

Αυτό οφείλεται στις αντιοξειδωτικές ενώσεις που συναντώνται στο βερίκοκο. Όχι μόνο περιέχειι μια σημαντική ποσότητα βιταμίνης Α, η οποία έχει από καιρό συνδεθεί με το υγιέστερο δέρμα, αλλά ακόμα, τα αντιοξειδωτικά στα βερίκοκα προστατεύουν το δέρμα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών.
Το βερικοκέλαιο είναι ένα εξαιρετικό, ενυδατικό λάδι για το δέρμα και μπορεί να θεραπεύσει το κατεστραμμένο δέρμα χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

10 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας στην καθημερινή σας φροντίδα!


beauty-uses-of-coconut-oil

Το λάδι καρύδας είναι ένα υπέροχο φυσικό προϊόν που μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε στην καθημερινή φροντίδα της ομορφιάς σας με πολλούς τρόπους.
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, δεν είναι απλά αποτελεσματικό για την ενυδάτωση του δέρματος, αλλά αυξάνει και την ελαστικότητά του, γεγονός που αποδεικνύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν αντιγήρανσης. Το έλαιο καρύδας περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από πολλές βλάβες, όπως από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και έτσι μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή.

Η λέξη "λάδι" είναι λίγο παραπλανητική, καθώς αυτό το "λάδι" είναι στην πραγματικότητα στερεό μέχρι να φτάσει περίπου τη θερμοκρασία του σώματος.

Τρόποι χρήσης:

Υπέροχες συνταγές με αιθέρια έλαια για ανοιξιάτικη αρωματοθεραπεία!

spring-essential-oils

Η ώρα άλλαξε, η Άνοιξη είναι σχεδόν εδώ! Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τον χειμωνιάτικο καιρό, να αναζητήσουμε πιο ζεστούς ρυθμούς, ηλιοφάνεια και ανθισμένα λουλούδια. Η άνοιξη ενεργοποιείται και μπορεί να βελτιώσει άμεσα τη διάθεσή μας.

Ας πειραματιστούμε με ανοιξιάτικα αρώματα από υπέροχα αιθέρια έλαια σε συσκευή καύσης που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό μας!

Μειώστε το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες με αιθέριο έλαιο αγιόκλημα!

agioklima2

Το αιθέριο έλαιο αγιόκλημα προέρχεται από τα φωτεινά πορτοκαλί άνθη του φυτού και χρησιμοποιείται για περισσότερο από 1.400 χρόνια στις παραδοσιακές ιατρικές πρακτικές της Κίνας. Έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό μετά την ανακάλυψη των δραστικών ενώσεων, των αντιοξειδωτικών και των πτητικών οξέων.

Οι χρήσεις αυτού του αιθέριου ελαίου εκτείνονται πέρα από την τοπική χρήση ή την εισπνοή και περιλαμβάνουν καλλυντικά και προϊόντα μπάνιου, καθώς και λάδια μασάζ και απολεπιστικά. Τα εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία τα χρωστά στην υψηλή περιεκτικότητα κβερκετίνης, βιταμίνης C, καλίου και άλλων κρίσιμων θρεπτικών ουσιών, καθώς και πολλών άλλων αντιοξειδωτικών.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά, έχει συνδεθεί με τη μείωση της εμφάνισης του οξειδωτικού στρες και τη μείωση των επιπέδων των ελεύθερων ριζών στο σώμα.

Οφέλη και τρόποι χρήσης για το αιθέριο έλαιο αγιόκλημα:

Φουντουκέλαιο, το γεμάτο αντιοξειδωτικά λάδι που εξουδετερώνει την ακμή!

hazel-nut-oil

Το φουντουκέλαιο είναι γνωστό για τις στυπτικές του ιδιότητες. Τα στυπτικά έλαια συμβάλλουν στην καταπολέμιση της ακμής και συρρικνώνουν τους ανοιχτούς πόρους. Έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και καταπολεμά τα βακτήρια της ακμής.


Αιθέριο έλαιο βανίλιας, το αφροδισιακό άρωμα της χαλάρωσης και της ευεξίας!

vanilla-essential

Το αιθέριο έλαιο της βανίλιας είναι κάτι περισσότερο από ένα συστατικό σε αρτοσκευάσματα ή σε προϊόντα μπάνιου. Έχει επίσης αφροδισιακές ιδιότητες, προάγει την ηρεμία και πολλά άλλα εκπληκτικά οφέλη που ποτέ δεν θα σκεφτήκατε. Ας τα γνωρίσουμε!

Πως να χρησιμοποιήσετε το σταφυλοκουκουτσέλαιο για να έχετε νεανικό και σφριγηλό δέρμα!

grape-seed-oil2


Το σταφυλοκουκουτσέλαιο προέρχεται από τη συμπίεση των σπόρων του σταφυλιού. Είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Αυτές οι ιδιότητες, μαζί με τις υψηλές ποσότητες λιπαρών οξέων, ωμέγα-6 και βιταμίνης Ε που περιέχονται στο σταφυλοκουκουτσέλαιο, το καθιστούν μοναδικό για το δέρμα.

Έχει υψηλή αξία στη βιομηχανία καλλυντικών. Μπορεί να προστεθεί στα καλλυντικά ή να χρησιμοποιηθεί απευθείας για να εξομαλύνει και να μαλακώσει το δέρμα σας. Περιέχει υψηλότερο ποσοστό λινολεϊκού οξέος από πολλά άλλα έλαια βάσης. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το ξύρισμα και για την ανάπτυξη και υγεία των μαλλιών.

Τα απίστευτα οφέλη που έχει το έλαιο του μαύρου κύμινου για την υγεία και την ομορφιά!

kimino-oil

Τα οφέλη από το έλαιο μαύρο κύμινο είναι πάρα πολλά. Σε αυτά περιλαμβάνονται η μείωση της φλεγμονής, η ενίσχυση της υγείας του δέρματος, η μείωση του σακχάρου στο αίμα, η απώλεια βάρους, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η μείωση των αλλεργικών αντιδράσεων,η βελτιστοποίηση του αναπνευστικού συστήματος καθώς και η πρόληψη της τριχόπτωσης.

Υπάρχουν όμως και κάποιες σημαντικές παρενέργειες που πρέπει να γνωρίζετε, όπως η μείωση της πίεσης του αίματος σε μεγάλο βαθμό, η περιπλοκές της εγκυμοσύνης, η φλεγμονή του δέρματος και κάποιες αλλεργικές παρενέργειες που επηρεάζουν το γαστρεντερικό σύστημα. Για αυτό συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να χρησιμοποιήσετε αυτό το έλαιο υπεύθυνα, ώστε να είστε σε θέση να αποφύγετε κάθε πιθανή παρενέργεια και για να απολαύσετε το αξιοσημείωτο εύρος των οφελειών του στην υγεία και την ομορφιά.

Λάδι jojoba: 7 μοναδικοί τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά και στο δέρμα!

oil-jojoba

Το έλαιο Jojoba είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό ομορφιάς. Εξάγεται από τον σπόρο του φυτού jojoba και η σύστασή του μοιάζει πολύ με αυτή του ανθρώπινου σμήγματος, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.

Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Online χρήστες

Έχουμε 39 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.