για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Advanced search arrow Ηλεκτρονικό κατάστημα

My Cart

My Cart Your cart is empty!
Home » περιποίηση προσώπου » κρέμες προσώπου » αντιγηραντικές κρέμες » SoBio Protective Day Fluide με Γάλα Γαϊδούρας & Προβιοτικά 50 ml

SoBio Protective Day Fluide με Γάλα Γαϊδούρας & Προβιοτικά 50 ml

SKU: SB572
image 1
Protective Day Fluide με Γάλα Γαϊδούρας & Προβιοτικά Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Ο ''σωματοφύλακας'' της επιδερμίδας σας.

Αποδυναμωμένο από τις εξωτερικές επιθέσεις το δέρμα χάνει με την πάροδο του χρόνου την αποτελεσματικότητα του φραγμού προστασίας του, γεγονός που προκαλεί δερματολογικές ανισσοροπίες. Η SOBiO étic® επέλεξε να εμπλουτίσει τη σύνθεση του γάλακτος γαϊδούρας με φυσικά προβιοτικά για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής ασπίδας φροντίδας που θα βοηθήσει το δέρμα στο προστατευτικό του ρόλο. Η κρέμα ημέρας Protective Day Fluid, θα τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και να ενισχύσει το φράγμα του δέρματος. Η ελαφριά υφή της, λιώνει στην επιδερμίδα και εναποθέτει ένα προστατευτικό, γαλακτώδες και απαλά αρωματισμένο πέπλο. Το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό στο περιβάλλον του, διατηρεί την αρχική απαλότητα και ελαστικότητα του. Περιέχει: Οργανικό Γάλα Γαϊδούρας που αποτελεί έναν φυσικό παράγοντα αναγέννησης της επιδερμίδας με καταπραϋντικές ιδιότητες. Φυσικά Προβιοτικά Lactobacillus pentosus για την προστασία και την αποκατάσταση του φραγμού της επιδερμίδας. Σε 21 ημέρες χρήσης παρατηρείται: 77% μεγαλύτερη προστασία, 86% πιο ήρεμη επιδερμίδα, +47% βελτίωση του προστατευτικού ρόλου του δέρματος. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. étic +: H σειρά Mon lait d Anesse περιέχει 100% Γαλλικό οργανικό Γάλα Γαϊδούρας από μια συγκεκριμένη και πιστοποιημένη φάρμα. Επιπλέον η συλλογή του γάλακτος για τα καλλυντικά προϊόντα So Bio γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο με το χέρι ενώ δεν στερεί από τα μικρά γαϊδουράκια το γάλα της μητέρας τους! Συστατικά: Η So Bio étic αποτελεί ενεργό μέλος της οργάνωσης 1% για τον Πλανήτη και δεσμεύεται να προσφέρει ετησίως 1% των καθαρών εσόδων της σε περιβαλλοντικές οργανώσεις. Ingredients: Aqua (Water), Anthemis Nobilis Flower Water*, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Donkey Milk, Octyldodecanol, Lauryl Laurate, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Stearate, Bentonite, Hydrogenated Lecithin, Sodium Levulinate, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Phytic Acid, Dehydroxanthan Gum, Lactobacillus Ferment Lysate, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Hyaluronate, Benzyl Salicylate, Tocopherol, Potassium Sorbate 99% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. 24% του συνόλου των συστατικών είναι βιολογικής καλλιέργειας. Paraben free. Ether Glycol, PEG, EDTA free. GMO free. No Soduim lauryl sulfate. No petrochemical compounds. Not tested on animals. No animal by-product. Not use colouring agents. Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση. 100% natural fragrance.
 

Product details

SKU SB572
Manufacturer So Bio
Quantity in stock 14
Weight 0.00 kgr
Hits 2246
Date Tuesday, 24 May 2016
Price 17.80
Including VAT 23.00% (€ 3.33)

Options

Quantity
 

Related products

SB0905 So Bio Γαλάκτωμα καθαρισμού με Γάλα Γαϊδούρας 200 ml
SB0908 So Bio Θρεπτική κρέμα σώματος με Γάλα Γαϊδούρας 200 ml
SB10 So Bio Κρέμα καθαρισμού προσώπου με Γάλα Γαϊδούρας 150 ml
SB02 SO’BiO étic RICH Nourishing Cream με Γάλα Γαϊδούρας/Ξηρή επιδερμίδα 50 ml
SB0901 Ενυδατική Κρέμα με Γάλα Γαϊδούρας – SO’BiO etic 50 ml
SB0907 So Bio Κρέμα χεριών με Γάλα Γαϊδούρας 75 ml
SB0932 So Bio Shower Gel με Γάλα Γαϊδούρας 300 ml
SB0928 SO’BiO etic Σαμπουάν με Γάλα Αμυγδάλου & Πρωτείνη Ρυζιού 250 ml
SB0974 Eau Micellaire So Bio με Γάλα γαϊδούρας/ πρόσωπο/μάτια/χείλη 500 ml
SB0973 Serum Booster dhydratation So Bio με Γάλα Γαϊδούρας 30 ml
SB09 SO’BiO étic SOAP CREAM BAR με Γάλα Γαϊδούρας 100 gr
SB566 So Bio Cream Shower με Γάλα Γαϊδούρας χωρίς θειικά άλατα 650 ml
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

βιολογικά - φυτικά καλλυντικά

περιποίηση σώματος ανδρική φροντίδα

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Search Keyword
Category
Maximum price EUR

Who's online

We have 30 guests online
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2024 Elxis.org. All rights reserved.