για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Advanced search arrow Ηλεκτρονικό κατάστημα

My Cart

My Cart Your cart is empty!
Home » περιποίηση προσώπου » serums » Όλυμπος Αντιγηραντικό/ Αναπλαστικό/ Ενυδατικό serum με αιθέρια έλαια από μπλε χαμομήλι, λεβάντα και Ελίχρυσο 30 ml

Όλυμπος Αντιγηραντικό/ Αναπλαστικό/ Ενυδατικό serum με αιθέρια έλαια από μπλε χαμομήλι, λεβάντα και Ελίχρυσο 30 ml

SKU: OL00552
image 1
Μια σούπερ θρεπτική και ενυδατική θεραπεία προσώπου. Αποκαθιστά, ανανεώνει και αναγεννά την επιδερμίδα με βιταμίνες μέταλλα, αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα.

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να θρέψετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Δεν θα κλείσει τους πόρους του δέρματος και είναι ευεργετικό για όλους τους τύπους της επιδερμίδας: Από το κανονικό μέχρι το ξηρό, αφυδατωμένο, ώριμο και ευαίσθητο δέρμα. Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός ισχυρών θεραπευτικών αιθέριων ελαίων που θα ανανεώσει το δέρμα σας, προσφέροντάς σας λαμπερή όψη. Τα βαθιά διεισδυτικά αιθέρια έλαια θα απαλύνουν, θα λειάνουν, θα προάγουν την αναγέννηση του δέρματος και θα μειώσουν τις ρυτίδες, τις κηλίδες ή τις ουλές. Το υψηλό περιεχόμενο σε αζουλένιο του αιθέριου ελαίου από χαμομήλι είναι αυτό που του προσδίδει το βαθύ, πλούσιο μπλε χρώμα του. Βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων. Περιέχει υψηλές ποσότητες βιταμινών και αντιοξειδωτικών που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Ενισχύει την ικανότητα επούλωσης του δέρματος. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που συμβάλλουν σ την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων, των κύκλων κάτω από τα μάτια, ενώ μειώνει σακούλες και πρήξιμο ματιών. Ανακουφίζει από δερματικές παθήσεις. Με τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητές του, βοηθά το δέρμα να διατηρηθεί απαλό, μειώνοντας ερυθρότητα και λεκέδες. Ανακουφίσει δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα, την ψωρίαση και τη ροδόχρου ακμή. Το πανίσχυρο αιθέριο έλαιο του ελίχρυσου μειώνει τον αποχρωματισμό του δέρματος και τις ηλιακές κηλίδες, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Με τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές ιδιότητές του αποτρέπει τα σημάδια της γήρανσης.
 

Product details

SKU OL00552
Manufacturer Έλαια Όλυμπος
Quantity in stock 14
Weight 0.15 kgr
Hits 1162
Date Wednesday, 22 April 2020
Price 34.99
Including VAT 24.00% (€ 6.77)

Options

Quantity
 
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

βιολογικά - φυτικά καλλυντικά

περιποίηση σώματος ανδρική φροντίδα

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Search Keyword
Category
Maximum price EUR

Who's online

We have 35 guests online
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2024 Elxis.org. All rights reserved.