για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Αρχική arrow Ηλεκτρονικό κατάστημα

Το καλάθι μου

Το καλάθι μου Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αρχική » περιποίηση προσώπου » serums » Όλυμπος Αντιγηραντικό/Ενυδατικό/Επανορθωτικό serum προσώπου με αιθέρια έλαια από μπλε χαμομήλι και λεβάντα σε argan oil

Όλυμπος Αντιγηραντικό/Ενυδατικό/Επανορθωτικό serum προσώπου με αιθέρια έλαια από μπλε χαμομήλι και λεβάντα σε argan oil

Κωδικός προϊόντος: OL00551
image 1
Μεταμορφώστε το δέρμα σας με αυτό το επανορθωτικό serum προσώπου! Περιέχει: German blue 10% με 10% Αιθέριο Λεβάντας σε Λάδι Argan (Matricaria recutita).

Ενυδατώνει κατά τη διάρκεια όλης της μέρας, αποτρέπει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Αποκαθιστά, ανανεώνει και επανορθώνει την επιδερμίδα. Ο συνδυασμός ισχυρών βιταμινών, αντιοξειδωτικών και λιπαρών οξέων θρέφει, αναζωογονεί και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα. Η υψηλή περιεκτικότητα του χαμομηλιού σε αζουλένιο είναι αυτό που του προσδίδει το βαθύ και πλούσιο μπλε χρώμα του. Με τα αιθέρια έλαια από λεβάντα και μπλε χαμομήλι που περιέχει, μειώνει άμεσα την ερυθρότητα σε επιδερμίδες επιρρεπείς σε ακμή, αλλεργίες και φλεγμονές. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανικό για το ερεθισμένο, ώριμο και ευαίσθητο δέρμα, καθώς ηρεμεί, έχει καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες. Μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των κηλίδων που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και να δώσει στο δέρμα σας μια νεανική λάμψη. Ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα και την ανακούφιση μετά την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Παρέχει ισχυρή αντιγηραντική προστασία. Αναστρέφει τα σημάδια της γήρανσης, φωτίζει και ενυδατώνει το δέρμα και διατηρεί τη νεανική του λάμψη. Αναζωογονεί ην επιδερμίδα προσφέροντας λείο και σφιχτό δέρμα. Απαλύνει, εξομαλύνει και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και πανάδων. Είναι ιδανικό για χρήση πριν τον ύπνο, καθώς τα κύτταρα αναγεννώνται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα σας. Προστατεύει από τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο και τις ελεύθερες ρίζες. Αντιμετωπίζει πολλές δερματικές παθήσεις. Ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που το διατηρούν υγιές και απαλό μειώνοντας την ερυθρότητα και τις πανάδες. Καταπραΰνει δερματικούς ερεθισμούς όπως το έκζεμα, η ψωρίαση και η ροδόχρους ακμή.
 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος OL00551
Κατασκευαστής Έλαια Όλυμπος
Διαθέσιμη ποσότητα 13
Βάρος 0.10 kgr
Προβολές 1297
Ημερομηνία Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2020
Τιμή 14.00
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24.00% (2.71 €)

Επιλογές

Ποσότητα
 
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Αναζήτηση λέξης
Κατηγορία
Μέγιστη τιμή EUR

Online χρήστες

Έχουμε 14 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2024 Elxis.org. All rights reserved.