για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Αρχική arrow Ηλεκτρονικό κατάστημα

Το καλάθι μου

Το καλάθι μου Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αρχική » περιποίηση προσώπου » προϊόντα μακιγιάζ » BB/CC cream, make up, consealer » Perfecting BB cream 5 σε 1- 20 Light SPF 10 – SO’BiO etic 30 ml

Perfecting BB cream 5 σε 1- 20 Light SPF 10 – SO’BiO etic 30 ml

Κωδικός προϊόντος: SB20830
image 1 image 2
Η βραβευμένη με το βραβείο Venus Femina 2021 , BB cream SO’BiO etic , συνδυάζει ενυδάτωση , anti- age φροντίδα και μακιγιάζ μέσω 5 διαφορετικών δράσεων.

Πλούσια , απαλή και εύπλαστη υφή προσφέρει φυσική κάλυψη, ματ και φωτεινό φινίρισμα , αψεγάδιαστη επιδερμίδα ενώ προστατεύει από τον ήλιο με φυσικά αντηλιακά φίλτρα και δείκτη προστασίας SPF10. Nέας γενιάς BB cream που συνδυάζει ενυδάτωση , anti- age φροντίδα και μακιγιάζ μέσω 5 διαφορετικών δράσεων. 1) Προσφέρει κάλυψη και χαρίζει ομοιόμορφη όψη. 2) Φροντίζει την επιδερμίδα χάρη στην πούδρα απο Ρύζι και το συστατικό Bisabolol που περιέχει. 3) Ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει τις κοκκινίλες. 4) Περιέχει εκχύλισμα Ιβίσκου ώστε να προστατεύει από τη γήρανση χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. 5) Προστατεύει από τον ήλιο με φυσικά αντηλιακά φίλτρα και δείκτη προστασίας SPF10. Πλούσια , απαλή και εύπλαστη υφή προσφέρει φυσική κάλυψη, ματ και φωτεινό φινίρισμα και αψεγάδιαστη επιδερμίδα με μια μόνο κίνηση! Δερματολογικά ελεγμένη και μη φαγεσωρογόνα σύνθεση Συμβουλή Ομορφιάς 1 ) Παίρνετε κρέμα , ίση μ΄ένα φουντούκι, στην παλάμη του χεριού σας , τρίβοντας απαλά με τα δάχτυλά σας για να ζεσταθεί. Αυτή η κίνηση μαλακώνει την υφή του και επιτρέπει την πιο άνετη εφαρμογή . 2) Τοποθετήστε ίση ποσότητα κρέμας πάνω στο μέτωπο, τη μύτη, το πηγούνι και τα ζυγωματικά. 3) Απλώνετε στο πρόσωπο από το κέντρο προς τα έξω και στη συνέχεια ταμπονάρετε για να ενοποιηθεί.
 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος SB20830
Κατασκευαστής So Bio
Διαθέσιμη ποσότητα 12
Βάρος 0.15 kgr
Προβολές 193
Ημερομηνία Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2023
Τιμή 18.90
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24.00% (3.66 €)

Επιλογές

Ποσότητα
 
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Αναζήτηση λέξης
Κατηγορία
Μέγιστη τιμή EUR

Online χρήστες

Έχουμε 26 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2024 Elxis.org. All rights reserved.