για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Αρχική arrow Ηλεκτρονικό κατάστημα

Το καλάθι μου

Το καλάθι μου Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αρχική » περιποίηση προσώπου » κρέμες προσώπου » ενυδατικές κρέμες » Ενυδατική και Αναπλαστική Κρέμα Προσώπου – Naturado 40 ml

Ενυδατική και Αναπλαστική Κρέμα Προσώπου – Naturado 40 ml

Κωδικός προϊόντος: NAT143
image 1
Αναπλαστική κρέμα ημέρας με Άγριο Τριαντάφυλλο , πολύτιμα οργανικά έλαια και βιταμίνη Ε που ενυδατώνει και αναζωογωνεί την επιδερμίδα του προσώπου.

Οργανική Ενυδατική και Αναπλαστική κρέμα με βάση πολύτιμα έλαια από: Άγριο Τριαντάφυλλο 12%*: Kυτταρική αναγέννηση Αμυγδαλέλαιο : Καταπραυντική και θρεπτική δράση Αβοκάντο : Βαθιά αναδόμηση των κυττάρων Jojoba : Ενυδατική και αναπλαστική δράση Καλέντουλα: Αντιφλεγμονώδη δράση Βούτυρο Καριτέ Βιταμίνη Ε Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη σύνθεση υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα, ωμέγα 3/ 6 και βιταμίνες Α και Ε, συστατικά απαραίτητα για ισορροπία και την αναγέννηση της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα πλούσια σε δραστικά συστατικά αποκλειστικά φυτικής προέλευσης συντελεί σημαντικά στην διατήρηση της ζωτικότητας της επιδερμίδας. Ανάλαφρη μη λιπαρή υφή προσφέρει αντιρυτιδική προστασία ενώ αποτελεί μια αποτελεσματική ενυδατική και αναπλαστική φροντίδα για την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού. *Πολυάριθμες μελέτες που διεξάγονται εδώ και 25 χρόνια αποδεικνύουν την αποτελεσματική δράση του πολύτιμου ελαίου από Άγριο Τριαντάφυλλο της Χιλής στον τομέα της Δερματολογίας. Η εξειδίκευση του οφείλεται στην φυσιο-χημική του σύνθεση και ιδιαίτερα στο εξαιρετικά υψηλό ποσοστό Ω-3 και Ω-6 που περιέχει. Οι ιδιότητες αυτές ευνοούν την κυτταρική αναγέννηση και συντελούν στην διατήρηση της λάμψης της επιδερμίδας.
 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος NAT143
Κατασκευαστής NATURADO
Διαθέσιμη ποσότητα 11
Βάρος 0.15 kgr
Προβολές 192
Ημερομηνία Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2023
Τιμή 25.30
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24.00% (4.9 €)

Επιλογές

Ποσότητα
 
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Αναζήτηση λέξης
Κατηγορία
Μέγιστη τιμή EUR

Online χρήστες

Έχουμε 11 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2024 Elxis.org. All rights reserved.