12 - 30 Αυγούστου κλείνουμε για διακοπές!
Προγραμματίστε έγκαιρα τις αγορές σας! Η Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 είναι η τελευταία μέρα που αποστέλλονται παραγγελίες.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
για κάθε
εγγραφή
10 %
έκπτωση

Γραφτείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας και κερδίστε άμεσα έκπτωση 10% στην αγορά σας
Γραφτείτε τώρα

Αρχική arrow Άρθρα από την επικαιρότητα - προτάσεις υγείας και ομορφιάς από την φύση

Φουντουκέλαιο, το γεμάτο αντιοξειδωτικά λάδι που εξουδετερώνει την ακμή!

hazel-nut-oil

Το φουντουκέλαιο είναι γνωστό για τις στυπτικές του ιδιότητες. Τα στυπτικά έλαια συμβάλλουν στην καταπολέμιση της ακμής και συρρικνώνουν τους ανοιχτούς πόρους. Έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και καταπολεμά τα βακτήρια της ακμής.


Διαβάστε περισσότερα...

Αιθέριο έλαιο βανίλιας, το αφροδισιακό άρωμα της χαλάρωσης και της ευεξίας!

vanilla-essential

Το αιθέριο έλαιο της βανίλιας είναι κάτι περισσότερο από ένα συστατικό σε αρτοσκευάσματα ή σε προϊόντα μπάνιου. Έχει επίσης αφροδισιακές ιδιότητες, προάγει την ηρεμία και πολλά άλλα εκπληκτικά οφέλη που ποτέ δεν θα σκεφτήκατε. Ας τα γνωρίσουμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Πως να χρησιμοποιήσετε το σταφυλοκουκουτσέλαιο για να έχετε νεανικό και σφριγηλό δέρμα!

grape-seed-oil2


Το σταφυλοκουκουτσέλαιο προέρχεται από τη συμπίεση των σπόρων του σταφυλιού. Είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Αυτές οι ιδιότητες, μαζί με τις υψηλές ποσότητες λιπαρών οξέων, ωμέγα-6 και βιταμίνης Ε που περιέχονται στο σταφυλοκουκουτσέλαιο, το καθιστούν μοναδικό για το δέρμα.

Έχει υψηλή αξία στη βιομηχανία καλλυντικών. Μπορεί να προστεθεί στα καλλυντικά ή να χρησιμοποιηθεί απευθείας για να εξομαλύνει και να μαλακώσει το δέρμα σας. Περιέχει υψηλότερο ποσοστό λινολεϊκού οξέος από πολλά άλλα έλαια βάσης. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το ξύρισμα και για την ανάπτυξη και υγεία των μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα απίστευτα οφέλη που έχει το έλαιο του μαύρου κύμινου για την υγεία και την ομορφιά!

kimino-oil

Τα οφέλη από το έλαιο μαύρο κύμινο είναι πάρα πολλά. Σε αυτά περιλαμβάνονται η μείωση της φλεγμονής, η ενίσχυση της υγείας του δέρματος, η μείωση του σακχάρου στο αίμα, η απώλεια βάρους, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η μείωση των αλλεργικών αντιδράσεων,η βελτιστοποίηση του αναπνευστικού συστήματος καθώς και η πρόληψη της τριχόπτωσης.

Υπάρχουν όμως και κάποιες σημαντικές παρενέργειες που πρέπει να γνωρίζετε, όπως η μείωση της πίεσης του αίματος σε μεγάλο βαθμό, η περιπλοκές της εγκυμοσύνης, η φλεγμονή του δέρματος και κάποιες αλλεργικές παρενέργειες που επηρεάζουν το γαστρεντερικό σύστημα. Για αυτό συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να χρησιμοποιήσετε αυτό το έλαιο υπεύθυνα, ώστε να είστε σε θέση να αποφύγετε κάθε πιθανή παρενέργεια και για να απολαύσετε το αξιοσημείωτο εύρος των οφελειών του στην υγεία και την ομορφιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Λάδι jojoba: 7 μοναδικοί τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά και στο δέρμα!

oil-jojoba

Το έλαιο Jojoba είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό ομορφιάς. Εξάγεται από τον σπόρο του φυτού jojoba και η σύστασή του μοιάζει πολύ με αυτή του ανθρώπινου σμήγματος, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 28 - 36 από 281
Ακολουθείστε μας στο Facebook Ladygreen στο Twitter RSS Εγγραφείτε στο newsletter

Τα προϊόντα μας ανά εταιρεία

συμπληρώματα διατροφής

υγεία-ευεξία-τόνωση-αδυνάτισμα

δημοφιλή προϊόντα

Προτεινόμενα προϊόντα

Online χρήστες

Έχουμε 55 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.